Wie ben ik?

Elke dag in het leven moet je vieren, want je weet nooit hoeveel tijd je nog hebt. 
Dat is mijn levensmotto.

Ik sta positief in het leven, ben leergierig en altijd onbevooroordeeld.
Ik hou van de wereld zien om zo andere culturen en gebruiken te leren kennen.
Mensen hebben mijn grote interesse, ik ben een echt mensenmens dus!

Persoonlijk
Ik ben geïnteresseerd in de mens achter de mens. Een toespraak moet altijd persoonlijk zijn en echt gaan over de personen waarvoor die bestemd is. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal en ieder mens verdient het om gezien te worden, zeker op een bijzondere dag als deze. Niets is standaard wat mij betreft.

Spontaan
Ik ben gemakkelijk benaderbaar en bijna altijd enthousiast over jullie ideeën en wensen. Ik hou niet van standaard, maar absoluut van spontaniteit. Een ringenmeisje die even naar het toilet is als ze nodig is? We verzinnen wel een interviewtje om de tijd te overbruggen!

Begaan
Ik kan me goed inleven in mensen, ben betrokken bij jullie ideeën en geef jullie zo nodig mijn tips en ervaringen, zodat je echt die bijzondere persoonlijke betrokkenheid zal voelen. Ik wil dat het verhaal wat ik over jullie vertel klopt, betekenisvol is en dat het mensen raakt.

In 2015 ben ik door mijn beste vriendin in dit mooie vak terechtgekomen. Zij ging met haar grote liefde trouwen en wilde heel graag dat ik haar het jawoord zou vragen. Officieel, als trouwambtenaar dus! En zo ben ik op 24 augustus 2015 beëdigd voor de rechtbank in Amsterdam en heb ik op 18 september 2015 mijn eerste wettelijke huwelijk mogen voltrekken in een schattig idyllisch kerkje in Amsterdam Noord.

Met heel veel liefde heb ik me in dit avontuur gestort.

Na dit huwelijk volgden er spontaan vele anderen, zonder dat ik nog bij een gemeente benoemd was. In het eerste jaar trouwde ik vrienden, vrienden van vrienden en mensen uit mijn netwerk en in 2016 werd ik benoemd in de gemeente Moerdijk, mijn thuisbasis. En zo had ik de eer om wekelijks huwelijken en partnerschapsregistraties te mogen sluiten.

En wat vind ik het leuk om een bruidspaar het middelpunt te laten zijn en hun persoonlijke verhaal, doorspekt met anekdotes van vrienden en familie, te laten samenkomen in een informele trouwceremonie. Wanneer gezelligheid, warmte en vrolijke ongedwongenheid de boventoon voeren, het bruidspaar kan genieten en iedereen zich op zijn gemak voelt ben ik op mijn best. Met jullie als stralend middelpunt betrek ik graag de dierbaren om jullie heen, zodat de foto’s later alleen maar ontspannen gezichten laten zien, waar de lachende momenten de boventoon voeren maar waar ook ruimte is voor de bijbehorende emoties en (geluks)traantjes.

Met heel veel liefde maak ik persoonlijke speeches over het leven, vertolk ze wanneer dat nodig is, voor kleine of voor grote groepen. Vanuit liefde en passie leef ik me in in de mens achter de persoon, die ik kort leer kennen. Betrokken als ik ben, wil ik graag een memorabel moment achterlaten. Iets waar met liefde en warmte naar teruggekeken wordt. Waar nog heel lang over wordt gesproken.

TOP