Foto gemaakt door Katinka Tromp Photography www.katinkatrompphotography.com

Persoonlijke speech op bestelling

Gaat je zus jullie trouwen op een huwelijksceremonie en moet dat wel een beetje echt lijken? Ik wil je daar graag mee helpen.

Maar .. heb je er wel goed over nagedacht dat je dat fijne familielid wel iets vraagt? Ook al spreken ze goed en gemakkelijk, ze zullen ongetwijfeld toch enige druk of stress ervaren die je hen niet toewenst? Ook bij een zelfstandig trouwambtenaar kan je vragen of je dierbare een deel van de ceremonie mag doen waarbij dan alsnog die leuke anekdote verteld kan worden, samen met de BABS wordt dan de ceremonie geschreven en zal er geen druk op staan voor de spreker. Je kunt dit ook over de dag verspreiden natuurlijk. Zo zorg je voor meerdere mooie, persoonlijke en intieme momenten gedurende jullie héle trouwdag en beperk je het niet tot dat ene moment.

Of misschien wil je moeder jullie levensverhaal vertellen tijdens het diner en krijgt ze geen woord op papier of heb je ergens anders een speech voor nodig? Bijvoorbeeld voor een collega die afscheid neemt en een echt mooie afscheidstoespraak verdient? 

Ik help je graag met het maken en zonodig voordragen van deze bijzondere toespraak.

TOP