Foto gemaakt door CFoto www.cfoto.nl

Trouwen met kinderen en huisdieren

Wanneer je kinderen hebt, kunnen zij een belangrijke rol vervullen tijdens de ceremonie. Graag bespreek ik met jullie de mogelijkheden en de wensen. Iedere ouder heeft daar zo zijn eigen ideeën over. Ik denk graag met jullie mee zodat kinderen, groot of klein, deze dag ook als de één van de mooiste dagen van hun leven zullen herinneren.

Kinderen kunnen bijvoorbeeld het huwelijk afhameren, de ringen brengen en zelfs een speciale kinderakte tekenen of met een vingerafdruk bezegelen. Deze kinderakte maak ik op verzoek voor elk kind als speciale herinnering aan jullie trouwdag.

Niet alleen jonge kinderen vinden het spannend, juist voor de wat oudere kids is het goed om ze mee te laten denken over hun rol tijdens de ceremonie. Misschien willen ze zelf iets zeggen of vertellen, de akte voorlezen of samen met jullie een ‘ritueel’ uitvoeren. Tijdens ons gesprek zullen we de mogelijkheden en wensen allemaal bekijken. Er komt dan een persoonlijk, eigen moment uit dat jullie als gezin op het lijf geschreven is!

En ook wanneer je je geliefde huisdier mee wilt nemen naar de ceremonie omdat je deze bijvoorbeeld de ringen wil laten brengen.. dat is dat voor mij geen enkel probleem, mits het huisdier geen gevaar oplevert voor de gasten natuurlijk. Ik bespreek met jullie graag de mogelijkheden.

TOP