Foto gemaakt door Marlies Dekker Fotografie www.marliesdekkerfotografie.nl

Zelfstandig Trouwambtenaar

Wanneer je als bruidspaar een zelfstandig trouwambtenaar inhuurt voor je huwelijk of voor een partnerschapsregistratie dan houd je de regie van je eigen ceremonie zelf in handen. 

Je kunt iemand zoeken met wie het echt klikt en met wie je de ceremonie helemaal naar eigen wens kunt vormgeven. Iemand die de ceremonie niet te stijf of serieus brengt, maar met flair en zeker met humor. Geen clichés of standaard teksten gebruikt, maar jullie woorden omzet naar een mooi verhaal. Gewoon zoals jullie zijn.

En wanneer jullie die perfecte locatie hebben gevonden waar jullie zo veel bijzondere herinneringen aan hebben, dan is het met een eigen zelfstandige trouwambtenaar ook mogelijk om daar ceremonieel te trouwen. En niet onbelangrijk, zij is ook degene die alle tijd voor jullie heeft, ook wanneer de taxi van opa en oma nog niet is gearriveerd.

Ik ben zo'n trouwambtenaar die niet wil dat jullie gestresst raken op jullie trouwdag, tijdens de ceremonie moeten jullie van mij genieten!

Wanneer ik jullie toestemming heb, neem ik van te voren ook contact op met jullie dierbaarste familie, getuigen en vrienden, voor leuke anekdotes. En wanneer jullie al kinderen hebben, dan stel ik voor dat zij ook op een natuurlijke manier een onderdeel worden van jullie ceremonie.

Al deze extra informatie maakt jullie eigen persoonlijke en unieke liefdesverhaal. Jullie eigen unieke liefdesverhaal dat ik graag vertel aan jullie gasten en wat zowel voor jullie als voor de gasten verrassend, boeiend, vol met humor en soms ook emotioneel zal zijn. Maar wat de boventoon zal voeren is het vieren van de liefde, jullie unieke liefde. 

Willen jullie trouwen buiten de tijden die de uitgekozen gemeente beschikbaar stelt? Of wil je dat met jullie mee reis naar jullie toplocatie in het buitenland? Dat is voor mij ook geen enkel probleem. Alles is bespreekbaar!

TOP