Mijn gastenboek

Mijn werk is pas goed als mijn klanten tevreden zijn. Na afloop van de ceremonie krijg ik vaak al vele complimenten te horen, met rode blosjes op mijn wangen ga ik dan naar huis en weet ik dat mijn missie geslaagd is. Maar ook wanneer mijn mailbox volloopt met foto’s en fijne terugblikken van de dag geniet ik mee. 
Kijk hieronder naar de lieve woorden van tevreden klanten

Wil jij ook jouw verhaal delen? Mail mij dan een foto met een berichtje naar ik@ingridkleijn.nl.

Lieve Ingrid, 

wat heb jij ons een fantastische ceremonie bezorgd. Het was emotioneel, grappig en liefdevol. En dat allemaal in de juiste mate. Je hebt heel goed aangevoeld wat bij ons past. 

Wij hadden al bij het eerste gesprek een heel fijn gevoel. Je bent een warme vrouw met humor, waarbij we ons gelijk op ons gemak voelde. Na onze tweede afspraak bij ons thuis hadden we hele hoge verwachtingen. En die heb je meer dan waargemaakt!

Naast de gesprekken hebben wij los van elkaar 2 vragenlijsten ingevuld en 1 vragenlijst samen. Om het nog persoonlijker te maken heb je een aantal van onze vrienden en familie gemaild om meer over ons te weten te komen. Dit allemaal kwam samen in een prachtige speech, waar we nu nog van kunnen nagenieten. We hebben de hele speech van jou meegekregen in een mooi koffertje. 

Daarin zaten ook onze zelfgeschreven geloften. Dat de mijne pas de ochtend van onze trouwdag klaar was, was ook geen enkel probleem voor jou. 

Lieve Ingrid, heel erg bedankt voor alles! Wij hebben een onvergetelijke ceremonie gehad. 

Liefs Stefan & Moniek


Fotograaf "Mooi Bruidspaar" te Vlaardingen

Dear Ingrid,


A huge thank you for conducting our wedding ceremony and for your
effort to perform it in Dutch & English

Love Willem & Jo xxx

 

Jo & willem

Lieve Ingrid, onze Babs! ☺️

Vandaag alweer een week geleden en het regent weer heel de dag alleen dan in Frankrijk 😂 we hebben echt heel erg genoten van de dag en ook van de ceremonie die jij zo mooi in elkaar gezet hebt speciaal voor ons!! 😍😍 ik hoop dat je nog maar vele bruidsparen mag trouwen en dat die dan net zo mogen genieten van jou als wij gedaan hebben! Dankjewel!! ❤️😘 

Fijn weekend en lieve groetjes van ons drieën!

Armando, Femke & Joey (die zo trots was dat hij op de burgemeestersstoel mocht zitten!)

FEMKE & ARMANDO

Ha die Ingrid!

Wat heb jij ons verrast, wij en onze familie hebben ademloos zitten luisteren naar de mooie toespraak die zo verschrikkelijk persoonlijk was. Hoe weet jij dat allemaal? Achteraf hoorden we dat onze vrienden en familie nog van allerlei grappige dingen hebben aan jou hebben verteld. We hebben echt krom gelegen. We keken uit naar het feest op de dag, wat gigantisch zou worden. Maar de ceremonie, rondom ons ja-woord was uiteindelijk het allermooiste!

En zo leuk hoe je ons samengestelde gezin tot 1 hebt samengebracht.. de kinderen hebben het nergens anders meer over (en ze hebben geen seconde op hun mobieltje gekeken en dat is echt knap ;-))

We wensen iedereen zo’n leuke enthousiaste en betrokken ambtenaar! En als we weer trouwen.. Nee hoor .. grapje! ;-) misschien nog wel een herbelofte over een paar jaar! Dat lijkt ons super romantisch.

Kusjes familie de Bruine

Hilde & Johan

WoW Ingrid,

wij waren direct enthousiast toen we jou leerden kennen, maar we hadden echt nooit verwacht dat we zo’n mooie en speciale toespraak van je zouden krijgen. Ja het was onze love story, maar de manier waarop jij het vertelde en waarmee jij onze liefde zo mooi hebt weergegeven.. wij waren zeer ontroerd. Je hebt zelfs mijn stoere broer aan het huilen gekregen! Maar gelukkig wist je hem ook al snel weer aan het lachen te maken. Onze foto’s van de ceremonie zijn zo leuk! Allemaal blije mensen om ons heen. Daar worden wij ook gelukkig van. En wat fijn dat je met ons hebt mee gedacht tijdens de voorbereidingen, je was echt onze steun en toeverlaat en dat was handig omdat jij zo’n groot netwerk hebt Wij zullen jou nooit vergeten (maar door dat mooie ceremonieboek kan dat ook niet!)

Heel veel liefs Wen en Tas

Wendy & Natasja

Lieve Ingrid,

jij hebt tijdens onze ceremonie zo mooi onze love story verteld, dat we er zelf emotioneel van werden. Hoe jij onze woorden zo verrassend mooi en geheel herkenbaar hebt verwoord, doorspekt met humor en liefde. Je hebt je zo in ons verdiept dat het leek alsof je onze moeder was. En dat voelde heel erg goed. Dank je wel en heel veel liefs en mooie huwelijken

V&M

Vincent & Matthijs

Hallo Ingrid,

We willen je nogmaals bedanken voor gisteren, je hebt het echt op een hele leuke manier persoonlijk voor ons gemaakt.

Dank je wel x

Peter & Sylvia

TOP